Politik om privatlivets fred

 


Cookie- og privatlivspolitik for Jalfe Aps 4/7 2020.

 

  1. Ejeroplysninger

 

Denne politik gælder for:

 

Jalfe Aps

Gerritsgade 24

5700 Svendborg

Danmark

DK-35820809

62 20 12 77
jalfe@live.dk

 

  1. Introduktion

Denne politik omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via vores website, nyhedsbreve, tilfredshedsmålinger, konkurrencer, spørgeskemaer, analyseprogrammer og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med kunder og andre personer, der er i kontakt med Jalfe Aps.

 

  1. Introduktion

Denne politik omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via vores website, nyhedsbreve, tilfredshedsmålinger, konkurrencer, spørgeskemaer, analyseprogrammer og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med kunder og andre personer, der er i kontakt med Jalfe Aps.

  1. Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning herunder) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside

Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. Vi bruger informationen til løbende at give besøgende den bedst mulige brugeroplevelse.

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din browser. Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

 

 

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på jalfe.dk

På vores website anvender vi cookies til teknisk funktionalitet. 

Læs mere om cookies her (eksternt link)

Vi anvender ikke google analytics.

 

På Jalfe Aps anvender vi følgende cookies:


Cookies vedr. brugeroplevelse

Navn

Anvendelse

Levetid

agree_cookies

Sættes når den besøgende har accepteret cookies til at forhindre cookie-popup’en i at blive vist igen.

1 år fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

has_js

Bliver sat for at kunne sikre en alternativ løsning til brugere der ikke benytter javascript.

Når browseren lukkes

 

Du bestemmer selv, om du vil tillade cookies

Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere. Vær opmærksom på, at du kan få problemer med at visse funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke tillader cookies.


Internet Explorer (eksternt link)

Firefox (eksternt link)

Safari (eksternt link)
Google Chrome (eksternt link)

Du kan slette cookies

Du kan også slette cookies via menuen i din browser. Vær opmærksom på, at de bliver oprettet igen, næste gang du besøger vores eller andres websites, medmindre du har ændret dine indstillinger for cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere.

Internet Explorer (eksternt link)

Firefox (eksternt link)

Safari (eksternt link)
Google Chrome (eksternt link)

 

  1. Remarketing, - vi sender ikke informationer videre som del af remarketing.

 

  1. Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og anvender personoplysninger, når du udfylder formularer på vores website og når du køber services eller produkter hos os. Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til vores kunder og andre interessenter, blandt andet med henblik på at målrette vores markedsføring til de enkelte kunder og interessenter.

 

Hvilke data indsamles?

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, firmanavn, stilling og oplysninger om evt. køb hos os.

 

Nyhedsbreve og kampagner

Tilmelding til vores nyhedsbrev og løbende kampagner er helt frivilligt. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev eller en kampagne, så accepterer du samtidig vores behandling af dine oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik. Hvis du er tilmeldt nyhedsbrev eller en kampagne, kan du til hver en tid framelde dig igen og anmode om at vi sletter dine personoplysninger.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere eventuelle køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

 

I forbindelse med vores behandling af persondata, anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, som har indgået databehandleraftale med Jalfe Aps, og som kun behandler data efter vores anvisninger. Personoplysninger videregives i øvrigt ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

 

  1. Kontakt vedrørende personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet i henhold til reglerne i Persondataloven og EU's Persondataforordning. Henvendelse herom kan ske via jalfe@live.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.